Prijava za Dane meditacije
4. i 5. travnja 2020.

Subotnji dio povlačenja traje od 9 do 17 sati; za one koji nastavljaju povlačenje traje do nedjelje u 17 sati. Tijekom povlačenja pridržavamo se pravila tišine; u ostalome radi se o opuštenom sjedenju koje blago i nenametljivo odražava duh produljenih chan povlačenja. Razdoblja prakse uključuju meditaciju u sjedenju i hodanju, vježbanje, šetnje kroz šumu, zajedničke obroke i pomni rad.
Subotnje povlačenje uključuje ručak, a nedjeljno dodatno još tri obroka - večeru, doručak i ručak. Hrana je vegetarijanska.

Ime i prezime:
E-mail:
Kontakt telefon:
Tečaj chan meditacijske prakse sam pohađao/la:
Vaša fotografija:
Član Centra: Da Ne
Pitanje ili poruka Centru:

Želim biti na mailing listi Budističkoga centra: Da Ne Već jesam
Prijavljujem se za:  subotu 
 subotu i nedjelju 

Preporučena donacija za Dan meditacije:
samo subota
pokrovitelji         besplatno
puni članovi         180 kn
pridruženi članovi 240 kn
nečlanovi                 300 kn

subota i nedjelja
pokrovitelji         200 kn
puni članovi         360 kn
pridruženi članovi 480 kn
nečlanovi                 600 kn

Prilikom prijave nužno je da uplatite preporučenu donaciju na račun Budističkoga centra, IBAN HR7324840081103074596, poziv na broj 99, svrha uplate Dan meditacije. 

Otkazivanje povlačenja do tjedan dana prije početka podrazumjeva zadržavanje 50% uplaćenoga iznosa. Otkazivanje nakon toga roka podrazumijeva zadržavanje cjelokupnog iznosa. 
Molimo Vas, imajte to na umu prilikom prijave. 

Javit ćemo vam se ukoliko bude problema s prijavom ili je povlačenje popunjeno - u suprotnome, sve je u redu i vaše mjesto vas čeka. Detalje o povlačenju šaljemo tjedan dana prije njegova održavanja, uključujući upute o načinu dolaska.

Vaši su podaci kod nas zaštićeni, koristimo ih isključivo za potrebe prijava i ne ustupamo nijednoj trećoj strani.

Imate li problema sa slanjem prijave, napravite "refresh" stranice, ispunite sva polja, uključujući .jpg file s fotografijom i prepišite zaštitni kod na dnu stranice.