Pristupnica za članstvo
Budistički centar je neprofitna ustanova koja se financira članarinama, vlastitim programom i donacijama. Za opstanak Centra osobito je važan redoviti prihod koji se ostvaruje članarinama. Ovisno o tome koliko se intenzivno želite i možete uključiti u rad Centra, kao i o vlastitim financijskim mogućnostima, možete odabrati između tri vrste članstva. Sve tri su vezane uz uplate na redovitoj mjesečnoj osnovi u razdoblju koje nije kraće od godine dana, a razlikuje ih stupanj pogodnosti koje donose i - naravno - iznos koji se uplaćuje. Članski status donosi ostvarenje posebnih popusta pri plaćanju povremenih i posebnih aktivnosti Centra - tečajeva, ciklusa predavanja, meditacijskih povlačenja i seminara. Svakako je najveća prednost članstva u tome što tako omogućujete glatko djelovanje Budističkoga centra, izvorišta duhovne prakse za sebe i druge.
 
Ime i prezime:
Datum rođenja:
Zanimanje:
E-mail:
Kontakt telefon:
Adresa:
Vaša fotografija:
Jeste li preuzeli Tri utočišta i pet pravila? Da Ne
Želim biti na mailing listi Budističkoga centra: Da Ne Već jesam
Jeste li pohađali tečaj Mirnoća i uvid? Da Ne
Koju vrstu članstva odabirete? pridruženo 50 kn/mjesečno
puno 100 kn/mjesečno
pokroviteljsko 250+ kn/mjesečno
 
Hvala vam što ste odlučili postati članom Budističkoga centra!

Molimo vas da odgovarajući mjesečni iznos članarine uplaćujete na broj računa HR73 2484008 1103074596, poziv na broj 00 03-2017, svrha uplate: članarina. Svojoj banci možete zadati trajni nalog za uplatu odgovarajućeg iznosa članarine tijekom sljedećih godinu dana. Možete se odlučiti i na mjesečne uplate internet bankarstvom ili općom uplatnicom. Naposljetku, mjesečne iznose članarine možete uplaćivati i izravno blagajniku u Centru.

Izjava o namjeri
Članstvu u Budističkome centru pristupam u dobroj vjeri i namjeri, uz htijenje da slijedeći Buddhin nauk pomognem sebi i drugima. Iskreno ću se posvetiti putu osobnoga preobražaja razvitkom razumijevanja, mudrosti i suosjećanja prema svim osjetilnim bićima. Nastojat ću se pridržavati temeljnih načela etičkoga vladanja: trudit ću se da ne povređujem ni sebe ni druge svojim htijenjima, govorom ili djelima.

 

Imate li problema sa slanjem prijave, napravite "refresh" stranice, ispunite sva polja, uključujući .jpg file s fotografijom veličine maksimalno 250 KB i prepišite zaštitni kod na dnu stranice.