Ljeti seminar 13. - 18. kolovoza 2019.

 


Ljetni seminar namijenjen je polaznicima škole za učitelje zenyoge, kao i aktivnim učiteljima i voditeljima. Započinje u utorak, 13. kolovoza u 17 sati, a završava u nedjelju, 18. kolovoza oko 14 sati. Dnevni raspored traje od 6 sati ujutro do 9 sati navečer. Od sudionika se očekuje da slijede ritam seminara, upute učitelja i voditelja prostora. 
Način života na seminaru odraz je duha samodostatnosti zajednice - utoliko svaki sudionik kao svoju zadaću dobiva neki jednostavan posao vezan uz održavanje prostora koji služe i njemu i grupi. 
Prijavnica je vrlo jednostavna jer već imamo sve vaše podatke. Ako nam još nešto želite reći, koristite polje "Napomene Centru“ pri dnu stranice.
 
Ime i prezime:
Član Budističkog centra  Da   Ne
Želim biti na mailing listi:  Da   Ne   Već jesam
Smještaj Grupni smještaj do 8 osoba u spavaonici, dvije kupaonice na jednu spavaonicu, uključena tri vegetarijanska obroka.
Napomena Centru:
 
Prihvaćanje prijave zasnovano je na načelu prvoga do popunjenja raspoloživih mjesta kojih je ukupno 32. Ukoliko vam se ne javimo, znači da je sve u redu i da vas vaše mjesto čeka. U slučaju dodatnih pitanja s naše strane, kontaktirat ćemo vas. Prijave zaključujemo deset dana prije početka seminara, nakon čega šaljemo sve preostale detalje. 


Puna cijena smještaja i hrane na seminaru je 900 kn, a preporučena donacija za seminar je 750 kn. Članovi Centra uživaju pripadajuće popuste. 

Da bi vaša prijava bila potpuna, nužno je da cjelokupan iznos za smještaj i hranu uplatite na račun:
Budistički centar, Đorđićeva 23, Zagreb
IBAN HR73 2484 0081 1030 7459 6
Poziv na broj 00 - 08-2019
Svrha uplate: Ljetni seminar

Za uplate iz inozemstva:
Raiffeisenbank Austria d.d.
SWIFT RZBHHR2X
Magazinska 69, Zagreb


Okažete li seminar do tri tjedna prije početka, vratit ćemo uplatu umanjenu za troškove organizacije. Otkažete li do deset dana prije početka zadržat ćemo 50% uplaćenoga iznosa. Otkažete li nakon toga roka zadržat ćemo cjelokupan iznos uplate. 
Molimo Vas, imajte to na umu prilikom prijave. Hvala na razumijevanju.
Pročitao/la sam i razumio/la uvjete iznesene u ovoj prijavi. Sve informacije koje sam naveo/la su točne i potpune. 

Imate li problema sa slanjem prijave, napravite "refresh" stranice, ispunite sva polja, uključujući .jpg file s fotografijom i prepišite zaštitni kod na dnu stranice.